Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bullyland Disney Princess Rapunzel med kam

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 99,-
Få igjen på lager
SKU
7630
   

Rapunzel har vært innelåst i et tårn for nesten hele sitt liv. Dette betyr ikke at hun er stille og kjedelig. Tvert imot, denne jenta med den 20 meter lange gylne håret er en støyende, nysgjerrige tenåring som fyller sine dager med kunst og bøker.

Rapunzel er full av nysgjerrighet om verden. Så langt har hun alltid adlødet moren Gothel og bodde i tårnet for å holde de magiske kreftene i håret hennes en hemmelighet.

Men dagen før sin 18-årsdag bestemmer hun seg for å ha fått nok av dette beskyttede livet og er klar for et stort eventyr. En dag sniker en sjarmerende tyv seg inn i tårnet og Rapunzel bestemmer seg for å hoppe på muligheten.

Produktdetaljer
Modell12418
EAN4007176124185
MerkeDisney Princess

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.