Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bullyland Disney Princess Skjønnheten

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 89,-
Få igjen på lager
SKU
7628
   

Belle, som betyr "skjønnhet", er like vakker som navnet hennes tilsier. Hun er vakker innvendig og utvendig. Hun er intelligent, lidenskapelig, akademisk, og lengter etter fjerne steder og spennende eventyr.

Hun er også en lojal, kjærlig datter. Når udyret endelig vinner hennes tillit, gir hun ham all sin godhet og tålmodighet før hun innser at hun har også har gitt ham sitt hjerte. Med sin indre styrke og ytre skjønnhet, er Belle en ung kvinne som kan endre liv og det er akkurat det hun gjør.

Produktdetaljer
Modell12464
EAN4007176124642
MerkeDisney Princess
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.