Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Carrera GO!!! Disney-Pixar Cars - Lynet McQueen McQueen 1:43 bil til bilbane - Neon Nights

Carrera RC-leker - radiostyrte biler, bilbaner og kjøretøy

Bilbaner, biler og alt som kan knyttes til RC biler, fjernstyrte bilbaner, helikoptre, quadcopters - opplev spenning med ekte bilkjøring i ditt eget hjem. Carrera gir barna spennende lek, som krever ferdigheter som håndterer fart og raske avgjørelser. Bilene fra Carrera er underlagt de samme fysiske lovene som racerbiler og sportsbiler av full størrelse. Det er ingen øvre aldersgrense for lek med Carrera bilbaner og biler, Carrera har samlet mennesker på tvers av generasjoner i flere tiår.

Generasjoner med foreldre og barn elsker fortsatt konkurranse med høyt press og spennende kjøring. Utallige produktinnovasjoner og nyutvikling sikrer at hvert Carrera-løp blir en minneverdig anledning. 

Vår lavpris: 264,-
Utsolgt
SKU
02226-82

Sammen med Disney-Pixar Cars-helten Lynet McQueen kan barn fra 6 år glede seg over timer med moro. Enten man vil tilføye et utvalg ekstrabiler til sin Carrera GO!!! bilbane, eller man vil ha en reservebil vil denne 1:43 bilen vil være midt i blinken. Bilen har også lys som gjør den til en verdig erstatter til Neon Nights bilbanen. Opplev kjøreglede med Lynet McQueen!

Inneholder: 

  • Carrera GO!!! bil til bilbane - Lightning McQueen

Detaljer:

  • Målestokk: 1:43 skala
  • Alder: fra 6 år
  • Kompatibel med Carrera GO!!! bilbaner
Produktdetaljer
Modell20064150
EAN4007486641501
MerkeCarrera
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.