Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Carrera GO!!! Hot Wheels bilbane med 2 biler - 6,4 meter

-33%

Carrera RC-leker - radiostyrte biler, bilbaner og kjøretøy

Bilbaner, biler og alt som kan knyttes til RC biler, fjernstyrte bilbaner, helikoptre, quadcopters - opplev spenning med ekte bilkjøring i ditt eget hjem. Carrera gir barna spennende lek, som krever ferdigheter som håndterer fart og raske avgjørelser. Bilene fra Carrera er underlagt de samme fysiske lovene som racerbiler og sportsbiler av full størrelse. Det er ingen øvre aldersgrense for lek med Carrera bilbaner og biler, Carrera har samlet mennesker på tvers av generasjoner i flere tiår.

Generasjoner med foreldre og barn elsker fortsatt konkurranse med høyt press og spennende kjøring. Utallige produktinnovasjoner og nyutvikling sikrer at hvert Carrera-løp blir en minneverdig anledning. 

Kampanjepris 750,- Vår lavpris: 1 123,-
33%
Du sparer: 373,-
På lager
SKU
02226-72
   

Gjør deg klar for fartsfylt moro med flotte action-element med Carrera Go Hot Wheels bilbane. Med en kjørebane på 6,4 meter, med loop og fly-over kan du oppleve fart og spenning med de inkluderte 1:43 skala bilene. Her er det om å gjøre å overleve typiske Hot Wheels oransje action-element som smale seksjoner, eller loop som vil kreve din fulle konsentrasjon når du kontrollerer kontrollerne med turboknapp.

Denne bilbanen har flere dekorative elementer og en hopprampe med ildring som skaper en helhetlige autentisk racing-atmosfære. 

Inneholder:

  • Carrera Go!!! bilbane
  • 2 Hot Wheels biler
  • 2 Go!!! håndkontrollere
  • Transformator EU-støpsel

Detaljer:

  • Mål: 212 x 93 cm
  • Banelengde: 6,2 meter
  • Målestokk bil: 1:43 skala
  • Alder: fra 6 år

Merk: Kan utvides med Carrera GO!!! utvidelsesdeler (kjøpes separat)

Produktdetaljer
Modell20062553
EAN4007486625532
MerkeCarrera
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.