Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Cars XRS Smash 'n Crash Challenge - bilbane med loop

Disney Cars

I en verden fullstappet av biler, kjøretøy, kappkjøring, billøp og bilaction finner vi Lynet McQueen og vennene hans. Med utgangspunkt i det store Piston Cup-billøpet har filmene og karakterene underholdt barn (og voksne) i mer enn 10 år. Gjenskap scener og øyeblikk fra filmene med biler, lekesett, kjøretøy, figursett og mye mer, med Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Storm, Rusty og Dusty, Luigi, Sally Carrera, Doc Hudson, Sheriff og alle de andre som du kjenner fra filmene og seriene Disney Cars.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 343,-
Få igjen på lager
SKU
05195-173
   

Hold det kuleste mudracet med Cars Smah`n Crash utfordrings-settet. Sett bilene i loopen og kjør! Bilene følger sporet i full fart og ender med et gigantisk krøsj. Du kan kjøre med en eller flere biler. Det er opp til deg. Er du den neste mudrace-mesteren?

Innhold:

  • Mudrace track Cars XRS mud racing car

Alder: fra 4 år

Produktdetaljer
ModellFYN85
EAN0887961707595
MerkeDisney Cars
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.