Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Operasjon - det klassiske spillet fra Hasbro

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 267,-
På lager
SKU
06193-12
   

Operation – det sprø ferdighetsspillet der du bruker alle sansene. Lek at du er lege, og unngå å utløse summelyden i denne klassiske utgaven av Operation! Trekk et kort, og utfør operasjonen ved å fjerne det som plager pasienten. Du får penger når du unngår å utløse summelyden! Spilleren med mest penger har vunnet!

Med helt ny look og digitale funksjoner blir det hele svært morsomt! Spillet har morsomme lyder og helt nye sykdommer som vond spillefinger og ømme lår. Klarer du å operere?

Detaljer:

  • Antall spillere: 1 eller flere
  • Batteribehov: 2 x AA (følger ikke med)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellB21763720
EAN5010993334254
MerkeHasbro Games
Alder6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.