Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni anatomi lab - menneskekroppen

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
22789
   

Hva vet du egentlig om kroppen din? Uansett hvor du går eller hva du gjør er du helt avhengig av at kroppen din fungerer. Bruk dette flotte vitenskapssettet fra Clementoni og lær en hel del om kroppen din!

Sett sammen skjelettet å se hvordan menneskets "stilas" er satt sammen, puslespillet og anatomitabellen lærer deg mer om de ulike organene som befinner seg på innsiden av kroppen din. Et flott spill der man lærer om menneskets anatomi på en enkel og lett måte.

Settet inneholder oppgaver og anatomi-tabeller for å bli kjente med menneskets indre organer og deres funksjoner. Det følger med illustrerte instruksjoner.

Innhold: 

  • Skjelett
  • Anatomitabeller 
  • Røntgenbilder
  • Puslespill
  • Forstørrelsesglass

Detaljer:

  • Alder: fra 8 å
Produktdetaljer
Modell78409
EAN8005125784097
MerkeClementoni
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.