Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Clementoni Baby Fun Garage - bilgarasje med mange morsomme aktiviteter - i 100% resirkulert plast

-28%

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Kampanjepris 175,- Vår lavpris: 242,-
28%
Du sparer: 67,-
På lager
SKU
05217-25
   

En underholdende og morsom bilgarasje for de minste fra Clementoni Baby kolleksjonen. Denne garasjen har mange aktiviteter for timesvis med moro for barna, og samtidig hjelper den til å utvikle barns ferdigheter og taktile oppfatning. Bilen som følger med settet kan gjøre saltolignende rulling bortover veien som er med å vekke barnets nysgjerrighet.

Kjør bilen nedover veien, og se bilen suse av gårde. Langs veien kan man stoppe for å fylle drivstoff, eller for en liten bilvask. Det manuelle heissystemet frakter bilen til toppen av garasjen slik at man kan ta en ny morsom runde med bilen. Settet er laget i 100% resirkulert plast, og lekegarasjen er designet for å utvikle barnas finmotorikk og øye-hånd koordinasjon.

Inneholder:

  • Garasje
  • 1 lekebil

Detaljer:

  • Pakkens mål: 14 x 38 x 29
  • Laget i 100 % resirkulert plast
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell17482
EAN8005125174829
MerkeClementoni
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.