Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni Baby Play with Me Soft Activity Gym - babygym med 7 aktiviteter - med lyd og melodier

Clementoni eksperimentsett, babyleker, kulebaner og sminke

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett, kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 537,-
Få igjen på lager
SKU
05217-21
   

En babygym som byr på mange spennende aktiviteter for barnet. Clementoni Activity Gym er en fargerik babygym hvor barnet enten kan leke alene eller med foreldrene sine. I denne myke gymmen er det hele 7 morsomme aktiviteter for barnet som er med på å styrke barnets visuelle, auditive og motoriske ferdigheter.

Aktivitetsgymmen er fylt av ting man blant annet kan ta og føle på, lytte til og observere. Den lille fuglen lager white noise og spiller melodier og beroliger barnet, mens revens hale er perfekt for kileleken. Solen har et speil i midten og bidrar til at barnet lærer å gjenkjenne eget speilbilde, og bitelekene passer perfekt til den kommende tannfasen. Det er alltid nye ting å utforske på denne aktivitetsgymmen, og de søte karakterene på den mye matten venter på å bli oppdaget. Matten kan vaskes for hånd ved behov.

Inneholder:

  • Clementoni Baby Activity Gym - babygym

Detaljer:

  • Mål: 59 x 41 cm
  • 7 aktiviteter
  • Vaskes for hånd
  • Alder: fra 0 år
Produktdetaljer
Modell17247SN
EAN8005125172474
MerkeClementoni
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.