Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni Baby Sweet Cloud Cot Mobile - uro med myke figurer - med lys, melodier og lyder

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 397,-
Få igjen på lager
SKU
05217-20
   

Hjelp barnet ditt med finne roen med denne lune uroen fra Clementoni Baby! Sweet Cloud uroen spiller behagelige melodier og har en beroligende effekt på barnet. De søte og myke figurene som henger i uroen roterer forsiktig for å tiltrekke oppmerksomheten til barnet, og er dermed med på å utvikle synet og øyekoordinasjonen til barnet.

Denne sky-uroen oppmuntrer til utvikling av visuell og auditive oppfatning, samt motorisk utvikling. Sengeuroen gir i tillegg ekstra trygghet om natten med nattlyset sitt. Uroen er enkel å feste til sengen, og har en timer slik at du kan velge hvor lenge den skal være på - helt opptil 20 minutter.

Inneholder:

  • Sweet Cloud sengeuro med myke figurer

Detaljer:

  • Med melodier, nattlys og white noise
  • Alder: fra 0 år
  • Batteribehov: 3 x AAA
Produktdetaljer
Modell17279SN
EAN8005125172795
MerkeClementoni
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.