Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni High Quality Collection Barcelona - puslespill med 500 biter

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 142,-
Utsolgt
SKU
09195-96

Clementoni High Quality Collection Barcelona - 500 biter er et vakkert bilde av den kjente katedralen Sagrada Familia tegnet av arkitekten Antoni Gaudì.

Puslespillet er en del av Clementonis høykvalitets puslespillserie, og passer for den viderekomne pusleren med et øye for detaljer. Clementoni lager puslespill av høy kvalitet, både i bildekvalitet, men også i material. Puslebrikkene er robuste, nøyaktige og laget av resirkulert papp.

Detaljer:

  • Motiv: Barcelona – Sagrada 
  • Familia Mål ferdig puslet: L36 x H49 cm 
  • Brikker: 500 Vanskelighetsgrad: viderekommende
Produktdetaljer
Modell35062
EAN8005125350629
MerkeClementoni
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.