Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni putteboks med hank

-20%

Clementoni eksperimentsett, babyleker, kulebaner og sminke

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett, kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Kampanjepris 114,- Vår lavpris: 143,-
20%
Du sparer: 29,-
På lager
SKU
09195-91
   

Denne morsomme putteboksen fra Clementoni og fungerer som oppbevaringsboks når den ikke er i bruk og den har også en hank, slik at du enkelt kan ta den med deg på stranden, til bestemor og bestefar eller hvor som helst.

La barnet ditt utforske farger og form. Plasser klossene i riktig hull og de vil falle ned i bøtten. En kjempefin leke for babyer fra 9 mnd. Putteboks er et flott hjelpemiddel i utvikling av finmotoriske ferdigheter, hånd-øye koordinasjon og forståelse av handling-årsak. Perfekte underholdning for din baby.

Innhold:

  • Putteboks
  • 6 x klosser med ulike farger og former

Detaljer:

  • Mål: 24 x 15 x 15 cm (LxBxH)
  • Materiale: plast
  • Alder: fra 9 mnd.
Produktdetaljer
Modell17106SN
EAN8005125171064
MerkeClementoni
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.