Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni Play for Future Mitt første puslespill - Sjødyr - 4 puslespill

-30%

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

30%
Kampanjepris 93,80 134,- Du sparer: 40,-
Få igjen på lager
SKU
07206-184
   

Dette puslespillet består av 4 små puslespill med motiv av sjødyr. Puslespillene består av 2, 3, 4 og 5 brikker, og er en fin introduksjon til puslespill. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Detaljer:

  • Antall brikker: 2, 3, 4, 5
  • Alder: fra 2 år

Play for Future produkter er laget for å hjelpe oss å bygge en bedre framtid, i sammen. Vi kan lære barn om viktigheten av å respektere miljøet gjennom lek. Play for Future-puslespill er laget av 100% resirkulert papir, og er av høy kvalitet, ikke-giftige materiale.

Produktdetaljer
Modell20823
EAN8005125208234
MerkeClementoni
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.