Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Clementoni Pull Along Pony - trekkeleke med musikk og ponni-lyder

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 224,-
Få igjen på lager
SKU
09215-33
   

Clementoni Pull Along Pony er en trekkeleke med morsomme lyder når den beveger seg. Dra ponnien i tauet og den vil spille morsom musikk og lage ekte ponni-lyder.

En perfekt turkamerat for ditt barn som akkurat har lært seg å gå. Ponnien oppmuntrer til spennende lek som utvikler barnets motoriske ferdigheter, sanseinntrykk og fantasi. Rull på hjulene på ponniens sal og se fargerike tall og bokstaver. Samtidig kan barnet høre morsom musikk. Ponnien har myk hale og manke i fargerikt plysj-stoff.

  • Trekkeleke med snor
  • Spiller morsom musikk
  • Hale og manke i myk plysj

Inneholder:

  • Clementoni Pull Along Ponny

Detaljer:

  • Mål: 12 x 26 x 21 cm (HxLxB)
  • Batteribehov: inkludert
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell17229SN
EAN8005125172290
MerkeClementoni
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.