Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Clementoni Slithering Snake Robot - slangerobot med bevegelse - 40 cm

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 115,-
Utsolgt
SKU
05217-13

Denne slangeroboten fra Clementoni smyger seg bortover gulvet akkurat som en ekte slange! Takket være motoren som styrer mekanismene i den leddede slangekroppen, kan slangen åle kroppen sin fremover med autentiske bevegelser, side til side. SlitherBot roboten er hele 40 cm lang, og strukturen på slangen gjør at den klarer å overvinne hindringer i veien uten å stoppe opp. Den grønne og svarte roboten er enkelt å sette sammen, og byr på mye moro.

Inneholder:

  • SlitherBot slangerobot
  • Bruksanvisning

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell78778
EAN8005125787784
MerkeClementoni
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.