Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Clementoni Young Learners puslespill med dyr - spill og lær om dyr

-52%

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Kampanjepris 70,- Vår lavpris: 147,-
52%
Du sparer: 77,-
På lager
SKU
01216-4
   

Dette dyrespillet fra Clementoni Young Learners er lett å lære og morsomt å spille. Barn fra 3-5 år kan lære seg detaljer om dyr som å gjenkjenne dyreungene, fotsporene og favorittmaten deres. Spillet kan spilles med andre eller alene. Lærespillet er enkelt og morsomt og inneholder puslebrikker som barna må sette sammen. Hvert puslespill består av en dyremamma, dyreunge, favorittmaten deren og fotsporene. Klarer du å sette sammen riktige deler?

Inneholder:

  • Animals spill og puslespill

Detaljer:

  • Språk: norsk og dansk
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell78175
EAN8005125781751
MerkeClementoni
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.