Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Cluedo brettspill - Det klassiske mysteriespillet

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 298,-
Få igjen på lager
SKU
6331
   

Cluedo brettspillet er det klassiske mystteriespillet! Løs mordgåten i herskapshuset. Ett mord - seks mistenkte. Hils på dennye mistenkte: Doktor Orkidé!

Den tilbaketrukne millionæren Magne Mørk er blitt myrdet i herskapshuset sitt. Nå er det opp til deg å oppklare saken! Sett spørsmålstegn ved alt for å løsne mysteriet. Hvem gjorde det? Hvor? Og med hvilket våpen? Gjennomsøk herskapshuset etter spor, still utspekulerte spørsmål, og spill kortene dine godt. Løs mordgåten først for å vinne!

Inneholder:

  • Cluedo brettspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-6
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell38712
EAN5010993334834
MerkeHasbro Games
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.