Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Cocomelon interaktiv JJ dukke med musikk og sang - 30 cm - kun norsk språk

Cocomelon - oppdagelser, lek og læring med JJ, Yoyo og TomTom

Barna elsker rimene, musikken og de morsomme figurene fra Cocomelon. Og med Cocomelon-lekene kan de minste barna bringe rimene og sangene til liv. Bli med JJ, Yoyo, og TomTom på morsomme hverdagseventyr med familie og venner. De drar på spennende eventyr, oppdager og lærer gjennom situasjoner som barna kjenner og enkle sanger som barna kan. 

Vår lavpris: 365,-
Medlemspris 120,-
På lager
SKU
12222-113
   

Hør på barnerim fra CoComelon med Musical Bedtime JJ-dukken! Denne myke plysj-figuren er inspirert av JJ, en av de populære karakterene fra den lærerike CoComelon YouTube-serien! JJ er klar for sengen i sin velkjente pysjamas med kosebamsen sin i armene!

En perfekt kose-leke som i tillegg lager syv forskjellige lyder og setninger! Klem på magen til JJ, og du kan høre at han sier kjente rim og «YesYes-uttrykk»! Klem på magen til JJ, og du kan høre at han synge «YesYes Bedtime»-sangen! Barne vil elske å kose med sin favoritt CoComelon-venn!

JJ dukken kommer kun med norsk språk!

Inneholder:

  • Cocomelon JJ-plysjfigur
  • Teddy-kosebamse

Detaljer:

  • Mål: 17 x 15 x 30 cm
  • Alder: fra 18 mnd.
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (medfølger med)
Produktdetaljer
ModellCMW0334
EAN191726461135
MerkeCocomelon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.