Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Connect 4 shots - fire på rad i ny versjon

-35%

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

35%
Kampanjepris 147,- Vår lavpris: 227,- Du sparer: 80,-
På lager
SKU
05195-244
   

Spill fire på rad med dette morsomme fire på rad kastespillet. Her skal 2 spillere kaste ballene sine inn i brettet samtidig og det er førstemann til å få fire på rad. Hvem er raskest? Connect 4 shots - Fire på rad kaste spill, er et spill som passer hele familien eller til å spille med venner. Uansett hvem du spiller med er det alltid plass til en heiagjeng på sidelinjen. Brettet pakkes enkelt ned og tar minimalt med oppbevaringsplass. Lykke til!

Innhold:

  • Fire på rad brett
  • Kasteballer
  • Spillguide

Detaljer:

  • Antall spillere: 2
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellE3578
EAN5010993540631
MerkeHasbro Games
Alder8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.