Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Cool Maker Go Glam Mini Fashion Pack - assortert

Cool Maker - kreative sett og hobbyleker til barn

Du elsker å finne på nye ting, være kreativ og skape. Når du ser noe du liker, tenker du deg frem til måter du kan forbedre eller skape din egen vri. Du er en Cool Maker! Med de kreative settene fra Cool Maker har du alt du trenger for å skape uendelige design og varianter. Lær deg ferdigheter som å sy, bake, hårstyling, makeup ved hjelp av Cool Maker hobbysett. Ved hjelp av instruksjoner, tilbehør og din egen kreativitet kan du lage fantastiske kreasjoner.

Vår lavpris: 75,-
Få igjen på lager
SKU
06192-36
   

Stemple og style neglene dine på få minutter med Cool Maker Go Glam Nail stamper og Cool Maker Go Glam mini pattern pack. Dette DIY-påfyllingssettet inneholder det du trenger for å dekorere 25 negler i alle størrelser, sammen med Cool Maker Go Glam Nail stamper som selges utenom. Med nytt mønster og ny Go Glam grunnfarge, kan du mikse og matche med farger og mønstre. 

Velg først et mønster som du legger inn i maskinen (maskinen selges separat). Deretter lakker du hver negl med Go Glam-neglelakkbase (det følger med 1 farge), og vent i fem min mens den tørker. Sett neglen din inn i maskinen og trykk på knappen for å stemple. Fjern neglen fra maskinen og se det perfekte mønsteret. Lakk et strøk med top coaten og du er klar!

  • Style alle neglestørrelser
  • 1 trendy mønster
  • Unik, barnevennlig neglelakk
  • Cool Maker Go Glam Nail printer er et DYI-sett for barn

Inneholder:

  • 1 mønster
  • 1 Go Glam neglelakk

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Go Glam Nail printer følger ikke med og må kjøpes separat. Go Glam mini fashion pack selges assortert, og plukkes basert på tilgjengelig sortiment. 

Produktdetaljer
Modell6052633
EAN778988275153
MerkeCool Maker
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.