Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Craft Sensations Diamond painting 40x50 cm - perlekunst - Brooklyn Bridge

Craft Sensations har en stort utvalg inspirerende og kreativt hobbyutstyr for voksne, som maling, fargeblyanter, diamond painting og malebøker. Enten man vil roe ned etter en lang og slitsom dag, eller man ønsker utrykke sin kreativitet har Craft Sensations et variert utvalg rimelige materialer av høy kvalitet. 

Ta en pause i hverdagen med fargeblyanter og malebok - fargelegg flotte motiver av dyr og planter. Finn roen med diamantkunst og skap nydelige bilder til å henge på veggen. 

Vår lavpris: 128,-
På lager
SKU
06226-197
   

Mal med diamanter i dette Diamond Painting-settet fra Craft Sensations, på 40x50 cm stort lerret med motiv av Brooklyn Bridge.

Diamantmaling kombinerer perling og fargelegging med presisjon når man skal plassere de små, skinnende diamantene på det forhåndstrykte motivet. Perle fram et flott motiv av Brooklyn Bridge med Craft Sensations Diamond Painting! 

Her får du alt du trenger for å sette i gang. Et vevet lerret på 40x50 cm med klebrig overflate, diamanter, diamantpenn, voks og plastbrett til sortering av diamantstenene. Lerretet har allerede forhåndstrykket motiv med nummer som samsvarer med diamantene. Fyll sorteringsbrettet med et utvalg diamanter, fyll pennen med litt voks og plukk opp perlene. Lim på lerretet og repetér. 

Det klebriget lerrete kommer med beskyttelsesplast over, slik at du kan ta pauser underveis, uten å bekymre deg for at limet skal tørke. Bare sett på plasten til neste gang. 

Inneholder:

  • Vevet lerret med motiv
  • Fargerike perler
  • Sorteringsbrett
  • Diamant-penn
  • Voks

Detaljer:

  • Mål eske: 46,5 x 7 x 3 cm (LxBxH)
  • Mål lerret: 40 x 50 cm
  • Alder: fra 8 år

Merk: Ramme følger ikke med

Produktdetaljer
ModellCR2029/22GE
EAN8720257128228
MerkeCraft Sensations
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.