Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Craft Sensations Malebok med folie - fargelegging for voksne - Gull

Craft Sensations - inspirerende og kreativt hobbyutstyr for voksne

Craft Sensations har en stort utvalg inspirerende og kreativt hobbyutstyr for voksne, som maling, fargeblyanter, diamond painting og malebøker. Enten man vil roe ned etter en lang og slitsom dag, eller man ønsker utrykke sin kreativitet har Craft Sensations et variert utvalg rimelige materialer av høy kvalitet. 

Ta en pause i hverdagen med fargeblyanter og malebok - fargelegg flotte motiver av dyr og planter. Finn roen med diamantkunst og skap nydelige bilder til å henge på veggen. 

Vår lavpris: 70,-
På lager
SKU
06226-186
   

Malebok for voksne fra Craft Sensations. Denne maleboken inneholder 26 flotte gullfarget foliebelagte design å fargelegge, perfekt avslapping og terapi for større barn og voksne. Boken er i A4-størrelse og sidene har en papirvekt på 120 gsm - som gjør det mindre gjennomsiktig slik at du slipper å bli forstyrret av motivene under.

Inneholder:

  • Craft Sensations Malebok for voksne

Detaljer:

  • Mål: 29,7 x 21 cm (LxB)
  • Antall sider: 26
  • Papirvekt: 120 gsm
Produktdetaljer
ModellCR1027/GE
EAN8720257101245
MerkeCraft Sensations
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.