Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Crayola Star Wars Darth Vader - 64 fargestifter i tinnboks

Star Wars - bring leken ut i verdensrommet

Ta kampen ut i verdensrommet, og enten du ønsker å kjempe på de godes eller de ondes side, finner du Star Wars effektene du trenger blant vårt store utvalg. Star Wars biler, kjøretøy, figursett, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars utkledning, Kylo Ren, StormTrooper, Chewbacca, C-3PO - alt du trenger for å lage ditt eget Star Wars univers på barnerommet!

39%
Kampanjepris 60,- Vår lavpris: 98,- Du sparer: 38,-
Utsolgt
SKU
24118

Finn frem blanke ark eller maleboken og fargelegg i vei med denne Star Wars Darth Vader tinnboksen med 64 fargestifter fra Crayola! Tinnboksen er både flott og se på og praktisk for å oppbevare fargestiftene når de ikke er i bruk. Med over 60 ulike farger vil du kunne gi fargeleggingsboken en løft. Boksen med fargene er perfekt for en Star Wars-fan som er glad i å fargelegge.

Inneholder:

  • Tinnboks
  • 64 fargestifter

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell04-6849
EAN071662068493
MerkeStar Wars
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.