Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Cybex Aton 4 gold line - Phantom Grey

-33%

33%
Kampanjepris 1 000,- Vår lavpris: 1 495,- Du sparer: 495,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
18571
   

Aton 4 Baby barnesete - den fjerde generasjonen av det vellykkede barnesetet!

Følger i fotsporene til sine forgjengere, f.eks den prisbelønte Aton 2, gruppe 0+ testvinner i 6/2012 Stiftung Warentest bilbarnestol-test, Aton 4 tillegges funksjonene fra den vellykkede Aton serien.

 • Uttagbart seteinnlegg for en lie-flat posisjon
 • 8-posisjon høydejusterbar nakkestøtte med integrerte sele-guider
 • Lineær sidekollisjon beskyttelse (L.S.P. System)
 • Integrert XXL sammenleggbar kalesje med UVP50 + solbeskyttelse
 • Oppfyller de nye ECE R-44/04 vedlegg 7

De unike sikkerhetsfunksjonene som f.eks høydejusterbar nakkestøtte med integrert sele-guider som forbedrer ulykkessikkerheten sammen med det energiabsorberende skallet i kombinasjon med kollisjonstestbeskyttelse LSP-systemet, og nye komfortfunksjoner som for eksempel den enorme XXL-kalesjen, legger opp til en perfekt bilbarnestol for premature babyer og svært små nyfødte. En ny funksjon girt en ideell sittevinkel og sørger for at små babyer ligger med hodet, halsen og brystet perfekt justert. Risikoen for kvelning ved at hodet faller forover er dermed betydelig redusert. Bilsetet kan monteres med bilens sele, eller med en av våre valgfrie baser for enkel installasjon.

Funksjoner:

 • Mykt polstret seteinnlegg
 • Lengde og høyde kan justeres og festet til nakkestøtten
 • Integrert XXL sammenleggbar kalesje, justerbar i 4 trinn, med UV50 + solbeskyttelse
 • Y-belter
 • Energiabsorberende skall med sidekollisjonsbeskyttelse

Detaljer:

 • Mål: 640 x 430 x 390-560 mm. (LxBxH)
 • Vekt: 4,8 kg
 • ECE R 44/04, Vedlegg 7, Gr. 0+
 • Trekket kan vaskes på 30°
 • Utviklet og designet i Tyskland

Anbefalt alder: 0-13 kg (0-18 måneder)

Merk: Base inngår ikke, og må kjøpes separat!

Høydejusterbar nakkestøtte (8 posisjoner)
Enkel håndtering og perfekt beskyttelse som vokser med barnet. En 8-posisjons nakkestøtte med integrert sele-guide er et annet aspekt av spedbarnsetets optimale sidekollisjon .

Høyden på selen justeres automatisk avhengig av høyden på hodestøtten noe som gjør omstendelig justering av stroppene til en ting fra fortiden. Y-selesystemet har vist seg å være en svært effektiv og komfortabel sikkerhetsløsning spesielt for svært små babyer. Det myke seteinnlegget festet til hodestøtten kan også brukes til å regulere høyden på babyens bekken.


L.S.P. System - Lineær side-kollisjonsbeskyttelse

Lineær side-kollisjonsbeskyttelse (LSP System) absorberer kraften av en sidekollisjon i kombinasjon med det energiabsorberende skallet. Den aller første effekten av en ulykke fordeles av det lineære side-kollisjonsbeskyttelsessystemet (LSP System) og dens uttrekkbare beskytter, og absorberes av den fleksible materiellstrukturen i setet. Det fleksible materialet og strukturen i barnesete absorberer da kreftene av en kollisjon og kanaliserer dem bort fra babyen.


Integrert høydejustering av setet - for å gjøre seteskallet så flatt som mulig, eller mer romslig

Nakkemusklene og reflekser hos premature og veldig små babyer er fortsatt underutviklet og det er en høy risiko for at hodet faller fremover, noe som kan føre til alvorlige pusteproblemer og til og med kvelning. I nært samarbeid med tyske leger og jordmødre, ble det gjennomført mange tester for å komme frem til den mest ideelle sittevinkel for spedbarn, mens en ny funksjon ble utviklet som sikrer den flateste mulig liggende posisjon. Risikoen for kvelning blir derved betydelig redusert. Justeringsmekanismen tilbyr også større barn mer plass og komfort.


Cybex Travel System - plassbesparende reiseløsning

Cybex-babybilstol kan uten vanskeligheter omdannes til en del av et reise-system med Cybex og andre triller. Ved hjelp fra en adapter kan alle Cybex-babybilstoler lett forvandles til et praktisk reise-system med Cybex Callisto, Onyx eller Topaz trille. De er også kompatible med andre merker på triller, herunder Bugaboo, Baby Jogger og Mamas & Papas mv. Cybex gir således en lett, fleksibel og plassbesparende reiseløsning for livet i byen eller på landeveien som gir foreldre en ny dimension av mobilitet.

Produktdetaljer
Modell516104012
EAN4250183766156
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.