Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Cybex Carry Cot M - Manhattan Grey

-50%

Cybex bilstoler, babyutstyr og barnevogner

Cybex produserer noen av markedets sikreste bilstoler og vogner, som både barnet og foreldrene elsker. Sikkerhet, design og funksjonalitet karakteriserer bilstoler, triller og annet babyutstyr fra Cybex. Cybex er leverandør av bilstoler og vogner av svært høy kvalitet, og har blitt tildelt flere hundre utmerkelser i Europeiske sikkerhetstester. Trygghet og sikkerhet på farten - for kortere og lengre turer reiser barnet både sikkert og komfortabelt med bilstoler og vogner fra Cybex! Vi minner om Trygg Trafikks anbefaling om at barn sikres i bakovervendt posisjon så lenge som mulig, og minst til de er 4 år. Det er også anbefalt at barn etter dette sikres med og bør sitte i barnesete/beltestol frem til fylte 12 år.

50%
Kampanjepris 800,- Vår lavpris: 1599,- Du sparer: 799,-
Få igjen på lager
SKU
22888
   

Cybex Carry Cot M er en bagdel som passer til alle Cybex Gold vogner. Bagen er sikker og komfortabel i babyens første måneder. Cybex Carry cot M er lett i vekt uten at det går på bekostning av komforten. Bekvem, ekstra bred madrass som garanterer en ergonomisk og behagelig liggestilling for barnet. Ekstra stor solskjerm med UVP 50+ som beskytter mot både sol, regn og vind. 

  • Alder: fra fødsel til ca 9 kg
  • Cybex Carry Cot M veier ca 4 kg
  • Mål: 91 x 45 x 30 (LxWxH)
  • Adapter til vogn selges separat
  • Robust, lett aluminiumsramme
  • Stoffet kan vaskes på håndvask og tørkes liggende

MERK: inneholder kun bag, understell selges separat

Produktdetaljer
Modell517000517
EAN4251158233567
MerkeCybex
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.