Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Cybex Pallas S-fix Urban Black 519001029

Cybex bilstoler, babyutstyr og barnevogner

Cybex produserer noen av markedets sikreste bilstoler og vogner, som både barnet og foreldrene elsker. Sikkerhet, design og funksjonalitet karakteriserer bilstoler, triller og annet babyutstyr fra Cybex. Cybex er leverandør av bilstoler og vogner av svært høy kvalitet, og har blitt tildelt flere hundre utmerkelser i Europeiske sikkerhetstester. Trygghet og sikkerhet på farten - for kortere og lengre turer reiser barnet både sikkert og komfortabelt med bilstoler og vogner fra Cybex! Vi minner om Trygg Trafikks anbefaling om at barn sikres i bakovervendt posisjon så lenge som mulig, og minst til de er 4 år. Det er også anbefalt at barn etter dette sikres med og bør sitte i barnesete/beltestol frem til fylte 12 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 2999,-
Få igjen på lager
SKU
01192-9
   

Pallas S-Fix Urban Black Gr. I/II/III, 9 - 36 kg, Fra 9 mndr. opp til 12 år

Pallas S-Fix bilsete - Patentert beskyttelse opp til ca. 12 år

Det passer ikke! For smått! Uttrykk som vi ofte hører i barnets første leveår. Men Pallas S-Fix, som er en 2-i-1 stol, er den perfekte bilstol, som kan brukes fra 9 måneder til 12 år. Merk: Vi minner om Trygg Trafikks anbefaling om at barn bør sikres i bakovervendt posisjon frem til barnet er minst 4 år, men gjerne lengre.

 • Enhånds-justerbar sikkerhetspute (Gr.1)
 • Patentert nakkestøtte med hvilestilling
 • Integrert L.S.P. system
 • Komfortabel enhånds-justerbar hvilestilling
 • 2-i-1 sete
 • ISOFIX-connect for ekstra stabilitet og sikkerhet

Den forbedrede sikkerhetsputen reduserer risikoen for nakkeskader uten at barnets bevegelsesfrihet begrenses. Den vippbare hodestøtten forhindrer at barnets hode tipper forover når barnet sover, slik at hodet forblir i bilstolens sikkerhetssone. Dette er spesielt viktig ved en eventuell sidekollisjon, hvor hodestøtten, sammen med det integrerte L.P.S-systemet, øker sikkerheten.

Funksjoner:

 • Energiabsorberende skall: Den fleksible materialstrukturen absorberer støtkraften
 • Ventilasjonssystem: Ventilasjonssystemet sørger for en behagelig kroppstemperatur selv på varme dager.
 • 12-posisjon høydejusterbar nakkestøtte: Komfortabel beskyttelse som vokser med barnet
 • Ekstra bred og dyp setepute: Med ekstra myk polstring
 • Lengde/Bredde/Høyde: 43 / 50 / 68,5 cm
 • Bilstolens vekt: 10 kg
 • UN R 44/04, Gr. I/II/III
 • Trekket kan vaskes på 30°
 • Utviklet og designet i Tyskland

Justerbar sikkerhetspute - Kan tilpasses med én hånd (Gr. 1)

Den justerbare sikkerhetsputen reduserer risikoen for alvorlige nakkeskader uten å avgrense barnet (patent anmeldt). Kraften av en frontkollisjon fordeles over sikkerhetsputen og absorberes av dens støtdempende materialer. Dette systemet ligner en oppblåst airbag og bidrar til å redusere styrken av virkningen ved en eventuell ulykke. Selen skader ikke barnet, og på samme tid blir det følsomme hode, nakke, skuldre og indre organer beskyttet. Den nyutviklede, enhånds justerbare sikkerhetsputen (patent anmeldt) tilpasses slik at det passer perfekt til barnets kropp og i tillegg gir den mer bevegelsesfrihet for overkroppen, samt maksimal sikkerhet, spesielt i frontkollisjoner sammenlignet med konvensjonell fem-punkts selesystemer.

3-posisjons, hvilende nakkestøtte

Den 3-posisjons, hvilende, nakkestøtten hindrer at barnets hode faller fremover mens det sover. CYBEX`s patenterte, hvilende nakkestøtte garanterer optimal beskyttelse ved en eventuell sidekollisjon. Denne revolusjonerende teknologien skifter trygt balansepunktet for barnets hode litt tilbake og hindrer det fra å falle fremover når barnet sover. Ved en eventuell sidekollisjon, forblir barnets følsomme hode i sikkerhetssonen av setet, noe som sikrer optimal beskyttelse. Videre tilbyr vår patenterte 3-posisjons nakkestøtte en mer komfortabel sovestilling for en trygg og fredelig reise.

Integrert lineær sidekollisjons-beskyttelse - L.S.P. System

Uttrekk på siden mot bildør. L.S.P Systemet til Pallas S-fix tilbyr økt sikkerhet ved en eventuell sidekollisjon. L.S.P Systemet reduserer kraften av innvirkningen ved en sidekollisjon med ca 25% sammenlignet med lignende bilseter uten L.S.P

Komfortabel enhåndshvilestilling - Gruppe 1

For en avslappende og fredelig reise. Takket være en behagelig hvilestilling kan setet enkelt justeres med bare én hånd.

2-I-1 SETE - Kan enkelt konverteres til en Solution S-Fix.

Setet vokser med barnet og kan derfor brukes opp til barnet er ca 11 år. I Gruppe 1 dobler den justerbare sikkerhetsputen seg som en oppblåsbar airbag, og ved en kollisjon, beskytter den mot nakkeskader uten å være restriktiv. For barn fra ca. 3 år og oppover, kan setet enkelt konverteres til en gruppe 2/3 sete fra Solution-serien

Produktdetaljer
Modell519001029
MerkeCybex
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.