Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Cybex Solution S-Fix Premium Black - bilstol - 519001056

Alltid billig!

 • Prismatch
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1831,- kr
På lager
SKU
01192-8
   

SOLUTION S-FIX BILSETE - Tilpasset ditt barns skiftende behov

Laget med tanke på ditt barn: CYBEX Solution S-fix Premium Black vokser sammen med ditt barn fra 3 til 12 år, med tanke på skiftende-behov. Vi minner om Trygg Trafikks anbefaling om at alle barn bør sikres i bakovervendt posisjon frem til barnet er minst 4 år, men gjerne lengre. Det nyeste medlem av den suksessfulle Solution-serien som skiller seg ut gjennom sitt utvalg av sikkerhet og komfort-funksjoner.

 • Patentert hvilende nakkestøtte
 • Integrert L.S.P. system
 • Optimalisert ventilasjonssystem
 • 12 posisjons høydejusterbar nakkestøtte
 • ISOFIX Connect for mer stabilitet og sikkerhet

Den tilbakelente nakkestøtten hindrer barnets hode fra å tippe forover ved søvn, og holder hodet i sikkerhetssonen. Dette er spesielt viktig ved en sidekollisjon, hvor hodebeskyttelsen og LSP Systemet tilbyr økt sikkerhet for ditt barn. 12 posisjoners høydejustering sikrer ditt voksende barn en komfortabel reise. Den smarte en-hånds operasjonen gjør at justeringene kan gjøres raskt og enkelt for foreldre på farten.

Funksjoner

 • Ekstra bred og dyp setepute: Sikrer en komfortabel tur for ditt barn gjennom årene.
 • Justerbar ryggstøtte: Tilpasser seg perfekt til bilens sete
 • Energiabsorberende skall: Den fleksible materialstrukturen absorberer støtkraften
 • Lengde/Bredde/Høyde: 40,5 / 50 / 61 cm
 • Bilstolens vekt: 6,2 kg
 • UN R 44/04, Gr. II/III
 • Trekket kan vaskes på 30°
 • Utviklet og designet i Tyskland

3-posisjons, hvilende nakkestøtte

Den 3-posisjons hvilende nakkestøtten hindrer at barnets hode faller fremover mens det sover. Den optimaliserte liggende nakkestøtten forhindrer at barnets hode tipper fremover ved søvn. Den sikrer at barnets hode forblir i den sikre sonen hele tiden, som er veldig viktig ved en sidekollisjon.

Integrert lineær sidekollisjonsbeskyttelse - L.S.P System

Uttrekk på siden mot bildør. L.S.P Systemet til Solution S-fix tilbyr økt sikkerhet ved en sidekollisjon. L.S.P Systemet reduserer kraften ved en sidekollisjon med ca 25% ved sammenligning med samme type bilsete/beltestol uten L.S.P.

12-posisjon, høydejusterbar nakkestøtte - komfortabel beskyttelse som vokser med barnet

12-posisjon høydejusterbar hodestøtte for perfekt passform og maksimal sikkerhet Solution S-fix vokser sammen med ditt barn fra 3 til 12 år. Merk: Vi minner om Trygg Trafikks anbefaling om at alle barn bør sikres i bakovervendt posisjon frem til de fyller ca 4 år. En lang tidsramme der barnet vokser mye. Den 12-posisjoners høydejustering gjør at setet vokser sammen med barnet og tilbyr ekstremt lang brukervennlighet. Hodebeskyttelsen vokser med det personlige plassbehovet til barnet. Den smarte en-hånds operasjonen gjør det raskt og enkelt for foreldrene å justere.

Luftventilasjonssystem - for optimalt sitteklima

Luftventilasjonssystemet gir en behagelig sittetemperatur selv på varme dager. Et videre element av komfort-pakken av Solution S-fix er et system av mesh-ventilasjonskanaler som går gjennom rygg og setedel. Dette sikrer en komfortabel sittetemperatur selv på varme dager.

ISOFIX-connect - bedre sikkerhet og stabilitet

ISOFIX-connect gir bedre sikkerhet og stabilitet og enkel "ét-klikk"-montering. Bilstolens connectorer klikkes enkelt på bilens ISOFIX-forankringspunkter. Connectorene kan enkelt foldes vekk, så setet også er kompatibelt med biler som ikke er utstyrt med ISOFIX.

Mer informasjon
Model519001056
MerkeCybex

Merkevarefest med opptil 60% avslag!

Merkevarefest med opptil 60% rabatt!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.