Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Cybex bilstol Solution X-Fix - Pure Black Isofix

Cybex bilstoler, babyutstyr og barnevogner

Cybex produserer noen av markedets sikreste bilstoler og vogner, som både barnet og foreldrene elsker. Sikkerhet, design og funksjonalitet karakteriserer bilstoler, triller og annet babyutstyr fra Cybex. Cybex er leverandør av bilstoler og vogner av svært høy kvalitet, og har blitt tildelt flere hundre utmerkelser i Europeiske sikkerhetstester. Trygghet og sikkerhet på farten - for kortere og lengre turer reiser barnet både sikkert og komfortabelt med bilstoler og vogner fra Cybex! Vi minner om Trygg Trafikks anbefaling om at barn sikres i bakovervendt posisjon så lenge som mulig, og minst til de er 4 år. Det er også anbefalt at barn etter dette sikres med og bør sitte i barnesete/beltestol frem til fylte 12 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1392,-
Få igjen på lager
SKU
18591
   

Solution X-fix bilsete
Cybex Solution X-fix bilstolen ble kåret til "Testvinner" av den førende uavhengige tyske forbrukertestorganisasjon, Stiftung Warentest (06/2009), og har mottatt flere priser fra de mest anerkjente europeiske forbrukertestinstitusjoner.

 • Patentert hodestøtte
 • Linear sidekollisjonsbeskyttelse (L.S.P. System)
 • Høydejusterbar hodestøtte (11 posisjoner)
 • ISOFIX-connect
 • Stiftung Warentest testvinner i gruppe 2/3 (06/2009) og tildelt en Wich? 'best Buy'

I tillegg til den justerbare 3-posisjonsnakkestøtten som forhindrer barnets hode i å falle fremover under søvn, øker ISOFIX-connectsystemet stabiliteten og sikkerheten. L.S.P-systemet absorberer energien fra en sidekollisjon på et meget tidlig tidspunkt og beskytter den følsomme hode- og skulderregion. Denne brukervenlige bilstolen er også kompatibel med biler som ikke er utstyrt med ISOFIX.

Funksjoner:

 • 11-posisjons høydejusterbar hodestøtte: For perfekt tilpasning
 • Justerbar ryggstøtte
 • Komfortabel sittepute

Anbefalt alder: 3-12 år (15-36 kg)
Trygg Trafikk anbefaler at alle barn opptil 4 år sitter bakovervendt.

 • Mål: 410x450x640 mm (LxBxH)
 • Vekt: 7 kg
 • ECE R 44/04, Vedlegg 7, Gr. II/III
 • Utviklet og designet i Tyskland
 • Trekket kan vaskes på 30°


3-posisjons nakkestøtte

3-posisjonsnakkestøtten hindrer barnets hode i å falle fremover under søvn. Cybex patenterte 3-posisjons nakkestøtte garanterer optimal beskyttelseved en sidekollisjon. Denne revolusjonerende teknologien flytter balansepunktet for barnets hode litt tilbake og hindrer det i å falle fremover, når barnet sover. Ved en sidekollisjon, forblir barnets følsomme hode innenfor setets sikkerhetssone, hvilket sikrer optimal beskyttelse. Dessuten gir vår patenterte 3-posisjons nakkestøtte en mer komfortabel sovestilling for en sikker og behagelig reise.


L.S.P. System - Lineær sidekollisjonsbeskyttelse

Den lineær sidekollisjonsbeskyttelse (L.S.P.-system) gir 40% ekstra sikkerhet ved en sidekollisjon. Da hver fjerde bilulykke er en side-kollisjon, har Cybex satt seg fore å skape en virkelig sikker reiseløsning for barn, som reduserer risikoen for skader. Som et resultat av det optimerte sidebeskyttelsessystem på Aton 2 absorberes energien av en kollisjon på en meget tidlig stadium og aktiverer L.S.P.-systemet. Takket være den fleksible strukturen absorberer bilstolen den resterende energien og kanaliserer det vekk fra barnet. De beskyttende sideelementene kan foldes vekk på den siden som vender vekk fra døren, eller i tilfeller hvor bilstolen er installert i midten, kan begge sider foldes vekk. Denne tekniske utviklingen gir 40% ekstra sikkerhet ved en sidekollisjon!

ISOFIX-connect -bedre sikkerhet og stabilitet

ISOFIX-connect gir bedre sikkerhet og stabilitet og en enkel "ét-klikk"-montering. Bilstolens klikkes enkelt på bilens ISOFIX-forankringspunkter. Disse kan kan enkelt foldes vekk, så setet også er kompatibelt med biler som ikke er utstyrt med ISOFIX.

Produktdetaljer
Modell512116010
EAN4250183710302
MerkeCybex
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.