Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Cybex Solution X2-Fix silver line - Pure Black bilstol

Cybex bilstoler, babyutstyr og barnevogner

Cybex produserer noen av markedets sikreste bilstoler og vogner, som både barnet og foreldrene elsker. Sikkerhet, design og funksjonalitet karakteriserer bilstoler, triller og annet babyutstyr fra Cybex. Cybex er leverandør av bilstoler og vogner av svært høy kvalitet, og har blitt tildelt flere hundre utmerkelser i Europeiske sikkerhetstester. Trygghet og sikkerhet på farten - for kortere og lengre turer reiser barnet både sikkert og komfortabelt med bilstoler og vogner fra Cybex! Vi minner om Trygg Trafikks anbefaling om at barn sikres i bakovervendt posisjon så lenge som mulig, og minst til de er 4 år. Det er også anbefalt at barn etter dette sikres med og bør sitte i barnesete/beltestol frem til fylte 12 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1495,-
På lager
SKU
23403
   

Solution X2-fix bilsete - Kompromisløs sikkerhet

Takket være sine mange innovative sikkerhetsfunksjoner mottok bilstolen Solution X2-fix høyeste toppkarakter av alle av Stiftung Warentest og ADAC i bilstoltester 6/2011. På grunn av en optimalisert sidekollisjons beskyttelse har den også oppnådd den høyeste karakter "MEGET GOD" i sidekollisjonstester. Solution X2-fix ble også tildelt det ettertraktede kvalitetsstempelet og toppanbefalinger "Best Buy" av den britiske forbrukerorganisasjonen WHICH?

 • Patentert 3-posisjons hvilende hodestøtte
 • Opptimalisert Linear Sidekollisjons beskyttelse (L.S.P. System Plus)
 • 11 posisjons høydejusterbar hodestøtte
 • ISOFIX Connect for mer sikkerhet og stabilitet

Det viktigste elementet i sikkerhetskonseptet for Solution-serien er CYBEX patenterte hvilende nakkestøtte. Den hindrer smart barnets hode fra å falle fremover, selv når de sover. Den individuelt justerbare Lineære Side-kollisjons beskyttelsen (LSP System Plus) sikrer det høyeste nivået av sikkerhet og komfort. ISOFIX Connect systemet forbedrer ytterligere stabiliteten og sikkerheten til setet. Også kompatibel med biler som ikke er utstyrt med ISOFIX.


3-posisjons nakkestøtte - Patentert

3-posisjons hvilende nakkestøtten hindrer barnets hode i å falle fremover mens det sover. CYBEX patenterte 3-posisjons nakkestøtte garanterer optimal beskyttelse ved en sidekollisjon. Denne revolusjonerende teknologien skifter trygt balansepunktet for barnets hode litt tilbake og hindrer det i å falle fremover, når barnet sover. Ved en sidekollisjon, forblir barnets følsomme hode innenfor sikkerhetsnonen på setet, noe som sikrer optimal beskyttelse. Dessuten gir vår patenterte 3-posisjons nakkestøtte en mer komfortabel sovestilling for en sikker og behagelig reise.

Optimeret lineær sidekollisionsbeskyttelse - L.S.P. System Plus
Den optimerte lineær sidekollisjonsbeskyttelsen (L.S.P.-system Plus) absorberer kraften fra en kollisjon på et meget tidlig tidspunkt.

Kraften fra en sidekollisjon absorberes i en lineær serie av reaksjoner ved hjelp av beskyttende sidepads, sammen med skulder- og hodebeskyttere. Samtidig absorberes kroppens kinetiske energi, forårsaket av virkningen på et meget tidlig tidspunkt, og hodet blir aktivt ført inn i en sikker posisjon.


ISOFIX connect - Bedre sikkerhet og stabilitet

ISOFIX-connect gir bedre sikkerhet og stabilitet og enkel "ét-klik"-montering.

Bilstolens connectorer klikkes enkelt på bilens ISOFIX-forankringspunkter. Connectorene kan enkelt foldes vekk, så setet også er kompatibelt med biler som ikke er utstyrt med ISOFIX.

Fuksjoner:

 • 11-posisjons høydejusterbar hodestøtte: For perfekt tilpasning
 • Justerbar ryggstøtte
 • Komfortabel sittepute
 • Mål: lengde/bredde/høyde: 410 / 550 / 640 mm
 • Vekt bilstol: 7 kg
 • ECE R 44/04, Gr. II/III
 • Trekket kan vaskes på 30°
 • Utviklet og designet i Tyskland

 

Produktdetaljer
Modell515117010
EAN4058511028828
MerkeCybex
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.