Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Cybex stelleveske

-62%

Cybex bilstoler, babyutstyr og barnevogner

Cybex produserer noen av markedets sikreste bilstoler og vogner, som både barnet og foreldrene elsker. Sikkerhet, design og funksjonalitet karakteriserer bilstoler, triller og annet babyutstyr fra Cybex. Cybex er leverandør av bilstoler og vogner av svært høy kvalitet, og har blitt tildelt flere hundre utmerkelser i Europeiske sikkerhetstester. Trygghet og sikkerhet på farten - for kortere og lengre turer reiser barnet både sikkert og komfortabelt med bilstoler og vogner fra Cybex! Vi minner om Trygg Trafikks anbefaling om at barn sikres i bakovervendt posisjon så lenge som mulig, og minst til de er 4 år. Det er også anbefalt at barn etter dette sikres med og bør sitte i barnesete/beltestol frem til fylte 12 år.

62%
Kampanjepris 300,- Vår lavpris: 799,- Du sparer: 499,-
Få igjen på lager
SKU
22907
   

Stellevesken er en praktisk og smart følgesvend når man skal på trilletur eller bare ut av huset med en baby eller et lite barn.

  • Stellevesken har et våtrom, flaskeholde og stellematte
Produktdetaljer
Modell517000773
EAN4251158235387
MerkeCybex
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.