Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Moro Mix - sett sammen morsomme figurer - fra meg til deg barnespill

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 124,-
På lager
SKU
4012
   

Med Moro Mix barnespillet kan du lage så mange gøyale figurer som mulig. Fra meg til deg spillet inneholder karakterbrikker slik at du kan blande figurene og gjøre de så fantasifulle du selv vil. Bare husk å legge kortene i riktig rekkefølge på figuren. I Moro Mix begynner man med hodeplagget, så hodet, kroppen og til slutt bena. Spilleren som legger ut det siste benet, får hele figuren. Hvem får flest figurer og vinner spillet?

Inneholder:

  • Moro Mix barnespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell600247
EAN7031656002479
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.