Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dantoy bøtte 13 cm - blå

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Vår lavpris: 27,-
På lager
SKU
17552
   

Bøttene fra Dantoy er gode å ha i sandkassen eller på stranden. Hanken gjør den enkel å bære, selv når den er lastet til toppen med sand, vann eller stein.

Inneholder:

  • Dantoy blå bøtte

Detaljer:

  • Mål: bøtten er 13 cm høy

Dantoy bøtte med hank, praktisk og morsomt i sandkassen! Fyll opp og hell ut!

Dantoy produserer plastleker, og som navnet tilsier, så er Dantoy ifra Danmark. Her får du solid kvalitet som er en favoritt blant barnehager og skoler, samt andre institusjoner. Dantoy er også den eneste leketøysprodusenten i Norden med Svanemerkede leker.

Produktdetaljer
Modell1310
EAN5701217013108
MerkeDantoy
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.