Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dantoy kraftig gul bøtte - 18 cm

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Vår lavpris: 48,-
På lager
SKU
3847
   

Bøttene fra Dantoy er gode å ha i sandkassen eller på stranden. Hanken gjør den enkel å bære, selv når den er lastet til toppen med sand, vann eller stein.

Inneholder:

  • Dantoy gul, kraftig bøtte

Detaljer:

  • Mål: bøtten er 18 cm høy

Praktisk bøtte med hank 18cm perfekt til sandkassen.

Dantoy er, som navnet tilsier, produsert i Danmark. Dette er uteleker og plastleker av beste kvalitet og er førstevalget blant barnehager og skoler.

Produktdetaljer
Modell1340
EAN5701217013405
MerkeDantoy
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.