Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dantoy rød bøtte med helletut - 16 cm

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Vår lavpris: 40,-
På lager
SKU
3806
   

En praktisk rød plastbøtte med helletut som rommer ca. 2 liter. Den røde bøtten kan brukes både til utelek i sandkassen eller tas med til stranden. Fyll bøtten med sand og lag et sandslott, eller fyll den med vann og bruk helletuten til å helle ut vannet forsiktig. Plastbøtten er svanemerket og laget i bøyelig plast, og er derfor et utmerket godt valg til uteleken.

Inneholder:

  • Rød bøtte med helletut

Detaljer:

  • Mål: ca. 16 cm høy
  • Volum: ca. 2 liter
  • Farge: rød
  • Svanemerket
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell1330RØD
EAN5701217013306
MerkeDantoy
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.