Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dantoy Green Garden lekemat - grillsett med kylling - 21 deler

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Vår lavpris: 197,-
Få igjen på lager
SKU
03205-55
   

Bli sommerens grillmester med dette morsomme lekesettet fra Dantoy! Legg på grillkull, og ta en trall mens du venter på at grillen skal bli varm. Snart lukter det deilig kylling og mais. Server med dressing og gjestene dine vil nyte den deilige grillmaten. Lekesettet kan lekes med som det er, eller sammen med andre Dantoy lekesett (selges separat). Den praktiske grillen kan brukes til oppbevaring når lekesettet ikke er i bruk, og fungerer som en koffert til transport. Settet består av 21 deler, og alle delene er laget i svanemerket plast.

Inneholder:

  • Grill med grillkull og klype
  • Kyllinglår
  • Mais og sopp
  • Dressing

Detaljer:

  • Antall deler: 21
  • Skal håndvaskes
  • Grillen fungerer som oppbevaringskoffert
  • Alder: fra 12 mnd

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell4712
EAN5701217047127
MerkeDantoy
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.