Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dantoy stableleke prins - Blå - 9 deler

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 74,-
Utsolgt
SKU
8958

9 delers sett av kopper i ulike størrelser og like perfekt ute som inne. Stable den oppå hverandre, sett dem i hverandre eller lek med dem i sandkassen.

Innhold:

  • 9 Stablekopper

Detaljer:

  • Farge: Blå
  • Alder: fra 6 mnd.

Dantoy er, som navnet tilsier, produsert i Danmark. Dette er uteleker og plastleker av beste kvalitet og er førstevalget blant barnehager og skoler.

Produktdetaljer
Modell2408
EAN5701217024081
MerkeDantoy
Alder0, 1, 2

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.