Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dantoy rød rive med tynne raketenner - 42 cm

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Vår lavpris: 27,-
På lager
SKU
3858
   

En lang og rød rive på hele 42 cm fra Dantoy. Riven er laget i svanemerket plast og er et solid og trygt valg til barnet ditt. Denne røde riven har tynne raketenner som etterlater et fint og jevnt mønster i sanden. Skaftet er lagt og tynt, og passer perfekt for små barnehender. Man kan fint leke med riven alene, men den passer også perfekt sammen med annet Dantoy utstyr (selges separat) som byr på ekstra moro i sandkassen eller sandstranden. 

Inneholder:

  • Dantoy rød rive

Detaljer:

  • Mål: ca. 42 cm
  • Farge: rød
  • Svanemerket
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell1170/Rød
EAN5701217011708
MerkeDantoy
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.