Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dantoy stor og gul dumper - 47 cm

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Vår lavpris: 237,-
På lager
SKU
3820
   

En stor og gul dumperbil på hele 47 cm i utmerket kvalitet, laget av rubust svanemerket plast. Dumperen er perfekt til å leke i sandkassen med, og er også kjekk å ta med til en dag på stranden. Leken har brede dekk, og hengeren har dobbelt sett med dekk slik at den enklere kan kjøre på ulendt terreng. Hengeren på bilen kan tippes for mer realistisk lek, så fyll den med sand på anleggsplassen i sandkassen og kjør den dit det skap dumpes. Denne solide dumperen byr på timesvis med kreativ lek.

Inneholder:

  • Dantoy stor dumper

Detaljer:

  • Mål: ca. 47 cm
  • Svanemerket
  • Håndvaskes
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell2138
EAN5701217021387
MerkeDantoy
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.