Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dantoy FunCars utrykkingstasjon med 3 biler - 4 deler

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Vår lavpris: 265,-
Få igjen på lager
SKU
3836
   

Det er alltid travelt på utryknigsstasjonen, og de tre utrykningsbilene hjelper til i store og små kriser. FunCars utrykningsstasjonen fra Dantoy er et morsomt lekesett som inneholder 4 deler. Den røde garasjen har tre blå garasjeporter, - én til hvert utrykningskjøretøy. Bilene kan også kjøre opp på taket og parkere der når de ikke er ute på oppdrag. 

Inneholder:

  • 1 utrykningsstasjon
  • 3 utrykningsbiler

Detaljer:

  • Antall deler: 4
  • Svanemerket
  • Håndvaskes
  • Alder: fra 12 mnd

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell7540
EAN5701217075403
MerkeDantoy
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.