Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Den forsvunne diamanten - klassisk brettspill

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 137,-
På lager
SKU
43
   

Det populære familiespillet fra Damm Egmont! En klassiker av et spill som aldri går av moten. Du er i Afrika på jakt etter den sagnomsuste diamanten Afrikas Stjerne som du må bringe til Kairo eller Tanger.

  • For 2-5 spillere
  • Alder: fra 6 år
  • Spilletid: 45 min
Fun fact: Den Forsvunne Diamanten selger nesten som en klokke. Spillet har vært en bestselger hos Lekekassen siden oppstarten, og vi selgere flere tusen enheter i året.

 

Produktdetaljer
Modell15091
EAN7031650150916
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.