Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Den forsvunne diamanten - reisespill av det klassiske brettspillet

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 122,-
Få igjen på lager
SKU
16091
   

Det populære spillet Den forsvunne diamant kommer her i en liten og genial reiseutgave. Brettet kan slåes ut, og har magnetiske brikker som sikrer at du kan spille uten problem selv på farten. Den Forsvunne Diamanten brettspillet er en klassiker som aldri går av moten. Delta i jakten på verdens største diamant! Du er i Afrika på jakt etter den sagnomsuste diamanten "Afrikas Stjerne" som du må bringe til Kairo eller Tanger. Underveis på reisen kan du også finne verdifulle diamanter som du kan løse inn mot penger på den lange ferden gjennom kontinentet. På veien må du også passe deg for røvere, og bruke pengene dine smart. Finn Afrikas Stjerne og spurt tilbake til Kairo eller Tanger før de andre!

Inneholder:

  • Den forsvunne Diamant reisespill med magnetbrikker

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • 20 min
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell610197
EAN7031656101974
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.