Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dickie Toys biltransporter - 3 biler inkludert - rød

-30%

Dickie Toys biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

30%
Kampanjepris 94,- Vår lavpris: 134,- Du sparer: 40,-
På lager
SKU
09182-186
   

Den røde biltransporteren fra Dickie Toys kommer med 3 lekebiler inkludert. Alle kjøretøy har metalldeksel og frihjul for realistisk lek. Biltransporteren har to etasjer og har totalt plass til 6 metallbiler. Denne lastebilen har to ledd, og bakre del er avtagbar. Kjør av sted på nye eventyr med denne bilpakken fra Dickie Toys.

Inneholder:

  • Dickie Toys biltransportør
  • 3 lekebiler

Detaljer:

  • Mål: ca. 15 x 34 x 5 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell203745008 rod
EAN4006333050862
MerkeDickie Toys
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.