Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dickie Toys stor brannbil med lyd og lys - 62 cm

Dickie Toys biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

Vår lavpris: 342,-
Utsolgt
SKU
09182-98

Ingen redningsoppdrag blir for store for denne brannbilen fra Dicki Toys. Den ekstra store lastebilen er blitt utformet med vekt på detaljer, og med lys og lyd blir leken enda mer realistisk. I robust og slitesterkt plastmateriale, gir denne lastebilen mange timer med morsom lek.

  • Lyd og lyd
  • Batteribehov: 2 x AA
  • Mål: 62 cm
  • Alder: fra 4-7 år
Produktdetaljer
Modell203719006
EAN4006333051364
MerkeDickie Toys
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.