Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brannmann Sam IRC Jupiter - radiostyrt bil for de minste

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
04206-196
   

Den skjulte stjerna i serien om brannmann Sam er jo selvfølgelig brannbilen Jupiter! Brannmann Sam IRC Jupiter fra Dickie Toys er en funksjonell og nøye designet lekeversjon av bilen, med infrarød fjernkontroll. Ved å trykke på en knapp kan du få bilen til å kjøre rett fram, ryggen rundt svingen og fange oppmerksomhet med lys på taket. Så fort batteriene er på plass kan alle fans av Brannmann Sam lage sine egne eventyr med helten hjemme.

Funksjoner:

  • Kjører framover, svinger bakover
  • Lys på taket

Innhold:

  • Brannmann Sam Lekebil
  • Fjernkontroll

Detaljer:

  • Lengde: 14 cm
  • Batteribehov: 2 AA + 2 AAA batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell203093003
EAN4006333030130
MerkeBrannmann Sam
Alder3, 4, 5

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.