Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dickie Toys Kranbil med luftpumpefunksjon - 31 cm

Dickie Toys biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

Vår lavpris: 246,-
På lager
SKU
10173-34
   

Dickie Toys Kranbil med luftpumpefunksjon kommer til unnsetning når en bil har havarert i veikanten langs E18.

Når en bil bryter sammen og blir stående i veikanten, kan denne kranbilen med luftpumpefunksjon komme til unnsetning. Pump opp kranen ved å trykke flere ganger på knappen. Fest bilen og heis den opp på planet til lastebilen. 

Det morsomme lekesettet fra Dickie Toys kommer med en liten personbil til spennende lek og fantasifulle eventyr. 

Inneholder:

  • Kranbil
  • Personbil

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell203806000
EAN4006333038822
MerkeDickie Toys
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.