Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dickie Toys Massey Ferguson - ledningsstyrt

Dickie Toys biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

Vår lavpris: 387,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
10173-32
   

Har du lyst til å kjøre traktor? Med ledningstyrt Massey Ferguson fra Dickie Toys kan du gjøre det. Denne Massey Ferguson-traktoren er enkel å betjene, og du kan styre armen opp og ned. Lek at du er på gården og hjelper til med alle oppgavene som må gjøres.

  • Traktor med fjernstyrt arm
  • Skuffen kan manuelt tiltes

Detaljer:

  • Størrelse: 46 cm 
  • 4 x AA-batterier (ikke inkludert) 
  • Anbefalt alder. 3+
Produktdetaljer
Modell203739002
EAN4006333029387
MerkeDickie Toys

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.