Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dickie Toys politistasjon - med 3 etasjer og 2 biler inkludert

-32%

Dickie Toys biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

32%
Kampanjepris 132,- Vår lavpris: 194,- Du sparer: 62,-
På lager
SKU
04218-34
   

Denne politistasjonen på 3 etasjer fra Dickie Toys byr på mye moro. Stasjonen har en manuell heis og en bensinstasjon. Bilene kan heises opp til øverste etasje og deretter kjøre ned spiralrampen til ønsket etasje. For at bilene skal komme inn på stasjonen må de gjennom en port hvor de må bli godkjent før de får kjøre inn. Bruk porten til å bestemme hvem som får lov til å komme inn. 

Med stasjonen følger det også med 2 biler. Dette lekesettet byr på mye moro og timevis med lek. Bli med politiet på jobb og hjelp dem med å ta skurkene. Pass på at alle bilene har nok bensin eller kjør dem til bensinpumpen og pass på at alle bilene har alt på stell. 

Inneholder: 

  • Politistasjon 
  • 2 biler 
  • Og mer 

Detaljer: 

  • Mål: 41 cm (H) 
  • Alder: fra 3 år 
Produktdetaljer
Modell203718000TIM
EAN4006333077203
MerkeDickie Toys
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.