Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dickie Toys RC redningsbrannbil for flyplass - med vannkanon - 62 cm

Dickie Toys biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

Vår lavpris: 597,-
Få igjen på lager
SKU
04206-203
   

Branner kan oppstår også på flyplasser. Da er det godt Dickie Toys har tenkt på dette, med denne brannredningsbilen for flyplass. Bilen kommer med vannkanon som kan trekkes opp for mer høyde. Bilen har også blålys for å varsle at nå er noe på gang! Redningsbilen er radiostyrt og kommer med egen fjernkontroll.

Innhold:

  • Dickie Toys brannbil
  • Fjernkontroll

Detaljer:

  • Lengde: 62 cm
  • Frekvens: 2,4 GHz
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell203719020
EAN4006333072338
MerkeDickie Toys
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.