Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dickie Toys stor tauebil med lys og lyd - lekebil inkludert

Dickie Toys lekebiler, RC biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

Vår lavpris: 443,-
Få igjen på lager
SKU
02226-89
   

Den store MAN tauebilen fra Dickie Toys kommer med både lys og lyd og en bevegelig kranarm for realistisk lek. Sett i gang varsellampene og løft den røde lekebilen opp på det tippbare lasteplanet. Kjør til verksted med bilen, eller kanskje den skal skrotes? Løft av og så er dere klar for neste oppdrag!

Inneholder:

  • Dickie Toys tauebil
  • Lekebil

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA (demo inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell203749025
EAN4006333059032
MerkeDickie Toys
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.