Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dickie Toys Terrengbil med hestevogn og rytter - lekesett med kjøretøy, figur, hest og tilbehør - 18 deler

-48%

Dickie Toys biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

48%
Kampanjepris 150,- Vår lavpris: 287,- Du sparer: 137,-
På lager
SKU
10206-175
   

Dra avgårde til neste ridestevne med dette lekesettet fra Dickie Toys, med terrengbil og hestevogn, samt hest, rytter og tilbehør. Settet er på 18 deler og tilbyr barnet mye lekeglede og tar det med til en verden full av store og små ride-eventyr. Med en Mercedes-Benz G 500 terrengbil, hestevogn, figur med bevegelige armer og bein samt masse morsomt tilbehør og funksjoner. Bilen har lys på taket og natur- og motorlyder for ekstra innlevelse. Bilen kjører frihjul og hestevognen har flere bevegelige deler, totalt utgjør kjøretøyet med vogn en lengde på 40 cm.

Figuren kan enkelt settes inn bak rattet takket være dører som kan åpnes. Rideturneringer eller hverdagsliv, barnet kan selv bestemme hvilke eventyr de ønsker å utspille med tilbehør som hopp, hjelm, stallutstyr og hest. Lekesettet har en skala på 1:24 og passer for barn fra 3 år og oppover, og med batterier inkludert kan barnet sette i gang å leke med en gang!

  • Dickie Toys Terrengbil med hestevogn og rytter - lekesett med kjøretøy, figur, hest og tilbehør - 18 deler
  • Lisensiert Mercedes-Benz G 500 jeep med lys og lyd for ekstra innlevelse
  • Med full artikulert figur og bil med dører som kan åpnes og frihjul
  • Passer for barn fra 3 år og oppover

Innhold:

  • 1 Mercedes Benz terrengbil
  • 1 Hestevogn

Detaljer:

  • Batteribehov: inkludert
  • Skala: 1:24
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell203838002
EAN4006333054754
MerkeDickie Toys
Alder3, 4, 5, 6
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.